1,25€ 1,32€

Osta Exceed (näyte) tuotemerkiltä Myprotein kaupasta Myprotein

myprotein-10636956
Lisäravinteet
Myprotein

Tuotetiedot

Exceed on edistyksellinen yhdistelmä aminohappoja ja elektrolyyttejä kasvattamaan energian tuotantoa, lisäämään voimaa ja kestävyyttä, nopeuttamaan palautumisprosessia ja kasvattamaan puhdasta lihasmassaa. Tieteellisesti todistettu 2:1:1 suhde haaraketjuisia aminohappoja (L-leusiini, L-isoleusiini ja L-valiini) lisättynä beta-alaniiniin, joka on keskeisin aminohappo ja sitrulliinimalaatti auttaa elimistöä rakentamaan optimaalisen ympäristön kasvattamaan puhdasta lihasmassaa sekä parantamaan suorituskykyä.
Useat tutkimukset ovat todistaneet, että haaraketjuisista aminohapoista voi olla hyötyä parantamaan suorituskykyä, vähentämään väsymystä sekä kasvattamaan energiatasoja. Rajoittamalla tryptofaanitasoja (aminohappo,joka aiheuttaa väsymyksen tunnetta aivoissa) BCAA:n avulla jaksat treenata kauemmin. Haaraketjuisten aminohappojen on myös osoitettu estämään kataboliaa ja edistävän puhtaan lihasmassan kasvua treenatessa.
Jokainen annos tarjoaa tärkeitä ja mahtavia yhdistelmiä beta-alaniinia, sitrulliinimalaattia ja B5-vitamiinia, tehden Exceedista yhden kehittyneimmistä aminohappo ravintolisistä markkinoilla. Kasvattamalla energian määrää vähennät väsymyksen tunnetta ja maitohappojen muodostumista lihaksiin. Exceed auttaa sinua jaksamaan treenaamaan täysillä loppuun asti.
Exceed on myös erinomainen lisäravinne niille, jotka haluavat laihtua ja vähentää kehon rasvaa käyttämättä piristeitä kuten kofeiinia. Edistämällä lihaskasvua ja lisäämällä puhtaan lihasmassan määrää kasvatat potenttiaalia kehossasi polttaa rasvaa itsenäisesti ja ylimääräisiä kaloreita. Exceed yhdistää markkinoiden parhaimpia pre-workout ainesosia erittäin tehokkaassa ja helppokäyttöisessä muodossa.