27,90€ 34,90€

Osta Essential Amino 8+2 500g tuotemerkiltä SELFomninutrition kaupasta Sportsnutrition

569431db75b76--essential-amino-82-500g
SELFomninutrition

Tuotetiedot

 ESSENTIAL AMINO 8+2. NYT UUDET MAUT   (59,8€/kg)ELINTÄRKEITÄ AMINOITA OIKEASSA SUHTEESSA Essential Amino Mix sisältää välttämättömiä aminohappoja (EAA), jotka ovat lihasten elintärkeitä rakennuspalikoita.
 Tämä Innovatiivinen tuote on yhdistelmä välttämättömiä aminohappoja sekä tyrosiinia ja histidiiniä. Kaikki täydellisessä
 tasapainossa edistämään proteiinisynteesiä ja ehkäisemään lihasten hajoamista. Essential Amino Mix parantaa kestävyyttä suorituksen aikana ja
 nopeuttaa palautumista harjoituksen jälkeen. Välttämättömät aminohapot ovat tärkeä ravintolisä henkilöille, jotka ovat vähentäneen eläinperäistä ravintoa ruokavaliostaan. Nopeavaikutteinen ja tehokas. Herkullisen makuinen. Makeutettu sukraloosilla. Saatavana myös kapseleina. Gluteeniton ja hellä vatsalle.
  Tuote sopii laihduttajille, rankasti treenaaville ja henkilöille, jotka ovat vähentäneet eläinperäisten ravinteiden saantiaan. Vähäkalorisella dieetillä EAA:n nauttiminen on tärkeää ylläpitämään lihasmassaa. Ei sisällä rasvaa eikä sokeria.  Sisältää kaikki 8 välttämätöntä aminohappoa. Niihin kuuluvat haaraketjuiset(BCAA) ja viisi muuta joita keho ei itse pysty tuottamaan. Välttämättömät aminohapot on saatava ravinnon mukana. Kaikkia muita aminohappoja elimistö pystyy valmistamaan itse.Ominaisuuksia- Sisältää välttämättömiä(EAA) aminohappoja samassa suhteessa kun niitä on lihaskudoksessa. – Nostaa veren aminohappopitoisuuden nopeasti – Kiihdyttää proteiinisynteesiä sekä nostaa insuliinin eritystä – Dieetillä lihaksia säästävä vaikutus- Sisältää myös lisättyä tyrosiinia ja histidiiniä. Annostus: Sekoita 10g jauhetta 5dl(500ml) vettä. Sopii erittäin hyvin treenijuomaksi. Katso aminotaulukko ylhäällä olevasta kuvasta.